Select Language: | |

7 zinnen door je communicatie als manager te vernieuwen

Wanneer manager of supervisor dienen je routinematig moeilijke problemen of interacties afhandelen. U moet wellicht een negatieve beoordeling leveren, of direct en autocratisch zijn betreffende iemand erbij vertellen hoe ze hun werk moeten doen, ofwel praten met een ondergeschikte die boos en kritisch is. In deze plus andere gevoelige situaties kan uw woordkeuze een aanzienlijk verschil herzien in hoe uw communicatie wordt ontvangen en bovendien begrepen.

Kwestie schilderen feitelijk foto’s. Logisch, hier bestaan zeven gewone alledaagse zinnen die nuttig kunnen is in dat delicate situaties:

 • “Voelt iemand alternatief hetzelfde? ” Vaak aflevert een mens tijdens een personeelsvergadering zeker idee, dus opmerking alsof een kritiek ter sprake. De neiging is teneinde direct met die persoon binnen wensen reageren. Ie is nochtans uitermate relevant om bij voorkomen dat de interactie een één-op-één discussie (of argument) worden. Vraag vanzelfsprekend of iemand anders gelijk denkt. Mogelijkerwijs wilt jij hier erg anders mee omgaan zoals het slechts deze mens is alsof zoals de helft betreffende de arbeiders zichzelf bij dezelfde manier voelt. Jouwe belangstelling zou waarschijnlijk ook anderen aanmoedigen dat daarginds misschien niet mee instemmen, en het is erg waarschijnlijker dat dataroom due diligence dat door het team effectief terechtkomen gefixt.
 • “Vertel ooit over… ” Soms is daarginds een karwij, een belevenis of dus project waarover u langduriger wilt uitvinden. Of eventueel gebeurde daar iets dat je dienen weten. Heel vaak is de maximaal effectieve manier om anderen betreffende bij moedigen teneinde erover te praten, met zeker algemene, openhartige opmerking bijvoorbeeld: “Vertel me daar ietwat betreffende. ” Afhankelijk van hoe anderen reageren, kunt u en dan beslissen hoedanig u deze moet doen.
 • “Ik vind deze leuk over je ideeën ofschoon acties, toch hier is het probleem… ” Indien jouw kritiek gaat leveren, ben ie dikwijls beslist exact idee vanwege een aanvankelijk boven binnen delen met ietwat positiefs. Dat helpt wegens de relatie fundamenteel batig aan te houden, en maakt de eveneens waarschijnlijker dat de ondergeschikte luistert plus de kritiek accepteert.
 • “Ik begrijp enigszins je bedoelt, toch draag de hoed met mijn manager,… ” De concept van “hoeden dragen” ben heel vaak tamelijke handig door jouw persoonlijke rol over anderen erbij scheiden over u rol zoals manager. Als medearbeider plus bovendien vriend, kun jouw meevoelen ofschoon bovendien voelen zoals jou ondergeschikten. Maar jouw eigen rol ingeval manager karaf betreffende u verlangen dat u soort acties onderneemt of soort verwachtingen door anderen hebt dat ze (en u) zich eventueel gratis met hen gemak voelen. Door langs die verantwoordelijkheid binnenshuis verwijzen wanneer “het aanhebben over de hoed betreffende mijn manager”, zou moeten een gemakkelijker voordat jij bestaat vanwege zelfverzekerdheid bij hebben bij het vervullen van uw verantwoordelijkheden plus het gemakkelijker maken aan anderen vanwege jouwe acties indien hen manager bij aanvaarden.
 • “Is daar nog ietwat datgene jouw te zeggen hebt? ” Je positie indien manager vereist regelmatig deze jouw de aandoeningen, zorgen ofschoon ettelijke moeilijkheden betreffende anderen hoort. Dat bestaan ongemakkelijk, moeilijk, problematisch, onaangenaam zijn alsof affaires dat u al weet. De wilt wellicht gratis alles merken, alsof wellicht weet u de al. De neiging zijn vanwege binnenshuis zeggen: “Ik weet u al, ” alsof ietwat alternatief dat aangeeft deze u niet wilt beluisteren. Toch een is veelal een goed idee wegens de persoon te bekijken. Op deze manier zorgt u daarginds niet enkel voor dat u alles hoort enigszins u willen weten, echter dat u ook beslist bericht stuurt dat u bereid voorkomen te luisteren.
 • “Mag ik beslist suggestie uitvoeren? ” Sporadisch vereist jouw taak deze je anderen vertelt hoeveel ze moeten doen. Misschien heb u dat kracht gratis, echter eis jou wat richting leveren door basisbeginsel betreffende jou expertise plus belevenis. Zoals jij al de autoriteit hebt, wilt jullie wellicht gratis te overdreven autocratisch handelen. Zoals u niets dichtbij de autoriteit beschikt, wilt jullie wellicht dat de persoon jouw eigen opmerkingen gemeend neemt. Aan beide voorvallen: ‘Mag ik beslist suggestie uitvoeren? ‘ is dezelfde effectieve manier vanwege je punt dichtbij erbij brengen.
 • “Mooi bekisting. ” De geschiedenis over de psychologie leert ons datgene positieve feedback de beste motivator ben. Plus gezien een feit datgene de beste mensen zowat niets genoeg lof ontvangen dichtbij alle aspecten door hun bestaan, zijn het belangrijk wegens krediet te aanreiken waar krediet verschuldigd is indien datgene nodig is. “Mooi werk” is beslist eenvoudige en effectieve manier teneinde deze uit te voeren.
 • Trackback from your site.

  Thomas & Thomas

  Tri-State Area Immigration, Criminal Defense, Family and Injury Law Firm. Accessible, Responsive Legal Help at Your Service. We provide our clients with protection: legal, immigration and financial. If you need a criminal defense, personal injury, work injury, family or immigration attorney in the Tri-State area, we would like to speak with you. Any of these legal issues can threaten your freedoms and your livelihood. You need proactive, dedicated legal counsel to secure the best possible resolution to the problems you face. We speak Spanish, Portuguese and French.

  Leave a comment

  You must be logged in to post a comment.